Vestby kunstforening fortsetter med sitt populære årslotteri, der vi lodder ut ett kunstverk pr år, tatt fra vår egen kunstbeholdning. Til årslotteriet for 2015 har vi valgt "Nattlys", en original av Kjersti Næss. Vi selger lodd a kr 20 på alle arrangementer i regi av Vestby kunstforening, men du kan også henvende deg til leder gjennom denne nettsiden for å ta lodd. Her er en lenke til kunstnerens CV: cv-Kjersti.docx  Trekning av årslotteriet ble foretatt på årsmøtet 3. mars og den heldige vinner ble Andreas Brevig fra Son. Gevinsten ble overrakt vinneren av Ellen Marie Rode Skaflestad 14. mars 2016. Andreas Brevig kjøpte sitt lodd nr 34 på kunstforeningens sommerutstilling i Son ifjor. GRATULERER!

Hovedlotteri 2015 plakat.doc

Levert av WebSite AS