På grunn av de lovpålagte restriksjonene i forbindelse med korona-pandemien, måtte Vestby Kunstforening avlyse alle planlagte aktiviteter i vårhalvåret. Nå er samfunnet i ferd med å åpne opp igjen, og vi håper å kunne invitere til ulike aktiviteter til høsten. I mellomtiden minner vi om utstillingsmonteren i 2.etasje i Vestby Storsenter.

Vestby Kunstforening og Vestby Storsenter inngikk våren 2014 et samarbeid om kunstformidling på Storsenteret, og i disse seks årene har det vært mange utstillinger med lokale kunstnere her.

Nå kan besøkende på Storsenteret glede seg over arbeider av den anerkjente keramikeren Hanne Lunder. Her finner du en av Hannes vakre Magnolia-vaser og selvfølgelig eksempler på de populære krusene hun skaper i verkstedet sitt i Son.

Kunstmonteren er en videreføring av prosjektet «Månedens bilde» fra 1981, mindre enn 2 år etter at Vestby Kunstforening ble etablert. Den gang samarbeidet man i flere år med sparebankene i Vestby og Son. I 2003 tok kunstforeningen opp igjen denne tradisjonen, nå under navnet «Månedens kunstner». Dette resulterte som mange vet, i boken «I det private rom» fra 2008.

Nå lever utstillingene videre i Vestby Storsenter. Monteren henger på veggen mellom Ark Bokhandel og Sport 1 i 2.etasje. Velkommen bortom!

Besøk Hanne Lunders nettside