Laster Arrangementer

Les mer om utstillingen

Monica Dulin

Monica Dulin er glasskunstner. Hun bor på Skjærhalden på Hvaler, der hun har sitt glassverksted. Hun sier om sin glasskunst: « Jeg drømmer, jeg [...]

Trine Lorange

Gullsmed Trine Lorange lager alt for hånd hjemme på verkstedet i Lommedalen. Hun bruker materialer som sølv og gull. Og alt av smykkestener og noe emalje, - kule smykker med en personlig touch!

Ida Siebke

Ida Siebke velger å skille mellom sitt funksjonelle og skulpturelle virke, men bringer gjerne skulpturelle elementer inn i det funksjonelle kunsthåndverket.

Mariann Nilsen

Mariann Nilsen født 1956 og oppvokst i Bærum. Bosatte seg på Hvaler i 1987, hvor hun har sitt hjemme-atelier. Nilsen har sin klassiske kunstutdannelse fra Statens Håndverk – og Kunstindustri-skole, Einar Granum Kunstfagskole og Asker Kunstfagskole.

Line Marsdal

Line Marsdal har et særegent urbant uttrykk i sine akrylmalerier og DGA (Digital Graphic Art). Den røffe stilen gir assosiasjoner til slitte murvegger, og menneskene (som ofte vises bakfra) gir en ekstra følelse av å se utenifra og inn. Enten i andres liv, eller tidsmessig i egne minner eller framover.

Elisabet Nordang

Elisabeth Nordang er keramiker. Hun bor på Vesterøy på Hvaler der hun har keramikkverkstedet FLYNDREFLAT. Her lager hun både bruksting og maritime figurer som fisker [...]

Del dette! Velg de plattformer som passer for deg.

Gå til toppen