God jul og godt nytt år fra Vestby Kunstforening!

Takk til alle VKFs medlemmer for at dere har fulgt oss og støttet oss gjennom dette året.

VKFs nye styret kom i gang i slutten av mars, og vi var en gruppe som ikke kjente hverandre særlig godt. Det har vært en fin reise, og selv om vi har sklidd litt ut i svingene har det vært mange fine kunstopplevelser.  Ni måneder seinere har vi blitt en fin sammensveiset gjeng, vi er målbevisste og vi samarbeider utrolig godt.

Vi er fornøyde og stolte av det vi har klart å utføre på vegne av VKF i 2022.  Vi har vært med på Bygdedagen på Vestby Prestegård, vi har hatt to turer til Ramme Gård, en omvisning av Munchs hus på Øvre Ramme og en i Havlysparken, og til slutt ble det Høstutstilling 2022, og vi har tatt i bruk et nytt slagord; Vi bringer kunsten ut til folket.

Nå ser vi frem mot 2023, og gleder oss til å komme i gang med planlegging av neste års aktiviteter!  

Vi vil gjerne høre fra dere om du har noen ønsker når det gjelder aktiviteter, eller forslag til foredragsholdere til 2023. Styret har allerede flere spennende og nye ideer som vi håper vil også bidra til et mer positivt forhold og engasjement mellom VKF og våre lokale kunstnere.

Arbeidet med å oppdatere hjemmesidene går fremover. Vestby Kunstforening har også profil på FaceBook, men tanken er at VKFs hjemmesidene skal være det gunstigste stedet for våre medlemmene å finne det meste og beste informasjon.  Vi oppfordrer derfor medlemmene til å følge med her:    www.vestbykunstforening.no