Tegning og maling har vært min lidenskap fra jeg var ung, og i 2000 tok jeg for alvor opp min hobby.
Jeg maler mest med akryl, men også akvarell. 

Motiver finner jeg overalt, og jeg maler det jeg føler for. Jeg bruker alt fra sterke farger, til et mer sartere uttrykk. Min malestil er i stadig i endring, da jeg deltar i forskjellige kurs i maleklubben, hvor jeg lærer og snapper opp noe nytt. 

Var med å starte Son Maleklubb i 2004.  Var sekretær gjennom 18 år, for tiden leder.

Vinter i Son

UTSTILLINGER:
Årlige utstillinger i maleklubben, D6 i Ås, hatt separatutstillinger på Hvaler, Hølen Cafe og Hagestua i Son, i kunst-teltet på Kulturdøgn Soon, (hvor jeg har vært leder av kunstgruppa 2022-2023) og i Rådhuset Skjærhalden, Hvaler gjennom Hvaler kunstforening. 

Motto:  «ET BILDE LEVER BARE FOR DEN SOM BETRAKTER DET» 

Monter – VKF har en utstillingskasse som henger i 2. etg på Vestby Storsenter ved siden av Ark bokhandel.
Den har vi pusset opp med nye farger og montert innvendig lys. Vi stiller ut kunstverk av lokale kunstnere på rundgang.