Montér – Vestby Kunstforening har en utstillingskasse som henger i 2. etg på ALT-I-Vestby Storsenter. Vi stiller ut kunstverk av lokale kunstnere på rundgang.  Denne gangen er det Torhild Frøydis Eid som viser malerkunst.

Torhild Frøydis Eid

«I believe that the Power of Art can make the World a better place.»

Gjennom kunsten ønsker jeg å berøre, utfordre og sette agendaen.

Jeg skaper gjennom en intuitiv maleprosess hvor jeg underveis bare overgir meg og lar meg lede av en høyere guddommelig kraft.

Sluttresultatet blir ofte overraskende, også for meg selv.

Jeg finner gjerne en passende tittel, dikt, bibelvers og musikk til maleriene mine. På den måten ønsker jeg å forsterke budskapet, og hjelpe til å forstå mitt abstrakte billedlige uttrykk.

Maleriet som jeg har valgt å vise ifm utstillingen i ALT-I-Vestby storsenter heter «Nytt Liv – i mammas mage», 80×60 cm akryl, 2022

Jeg har de siste 4 årene mottatt mange internasjonale priser. Jeg har også fått delta på mange  internasjonale utstillinger både i Europa og USA. Maleriene  mine er også bredt publisert internasjonalt.

Noe jeg er både ydmyk, glad og veldig takknemlig for.

Vennligst se froeydisart.no for mer utfyllende i formasjon om meg som kunstner og maleriene mine.