Inne i nærsenteret ved Solhøy omsorgsboliger, i den første korridoren, finner du Vestby Kunstforenings utstillingsvegger.

Kaja Røed –

Jeg har min utdannelse fra England. (BA Fine Art hons) og Statens Kunstakademi.

Jeg har mitt atelier i Kjøvangen i Son, hvor jeg har bodd fast siden 1992.  Er for tiden opptatt av å utforske farger på et emosjonelt plan, med mennesker som fragmenterer seg i landskapet de befinner seg i.

Har stort sett jobbet monokromt, men er nå opptatt av å utdype meg i fargenes emosjonelle virkning.

email: art@kajabolette.com

Ivar Papadopoulos Samuelsen

Jeg er medlem av NBK (Norske billedkunstnere) og Tegnerforbundet. Opprinnelig er jeg utdannet illustratør og grafisk designer. På grunn av denne utdannelsen har jeg ved siden av å produsere bilder for utstillinger også i en
årrekke arbeidet som illustratør, grafisk formgiver og pedagog. Etter hvert tok det kunstneriske arbeidet helt overhånd, og de siste 11 årene har jeg kun arbeidet med å produsere bilder for utstillinger og salg.
Teknikkene jeg benytter er tegning på papir (tusjpenn og kull) og akrylmaling på lerret. Jeg har avholdt flere separat- utstillinger både i Norge og i Hellas, samt deltatt på mange kollektivutstillinger, bl.a. på Statens høstutstilling.
De siste årene har jeg mottatt mange stipender, bl.a. fra Norsk kulturråd og Norsk illustrasjonsfond. Jeg er representert i kunstsamlinger og er blitt innkjøpt av flere offentlige institusjoner. I tillegg til bildeproduksjon har jeg skrevet tre bøker. To av dem er rikt illustrert med egne tegninger, den tredje med egne foto.