Inne i nærsenteret ved Solhøy omsorgsboliger, i den første korridoren, finner du Vestby Kunstforenings utstillingsvegger.

Ruth Brochmann

Bosatt i Son, oppvokst på Karmøy.

Gleden av å male har startet i voksen alder.  Erfaringen og læren er tilegnet gjennom malekurs, inspirasjon fra andre kunstnere, og i de digitale verktøyene.  Teknikkene er en variasjon med kollasj bakgrunn, bruk av blekk og akrylmaling, for å danne komposisjonene.

De maleriene jeg viser nå, er en kombinasjon av abstrakt og noe figurativt.

Fantasien får ofte slippe til, for å få  provosert frem noe som kan vekke interesse.

Epost: ruth.brochmann@gmail.com
Tlf./Vipps:  928 28 701

Nina Reistad

Født i Oslo, har bodd på Nesodden, og i Spania og nå i Son. Nina Reistad er en autodidakt fotokunstner.  Hun debuterte på Høstutstillingen i 1981, og har siden stilt ut i Norge og Spania. Hun har også holdt kurs i Norge, Italia, Spania og England. Nina har jobbet som profesjonell fotograf i rundt 40 år.

«Hear no evil – see no evil – speak no evil»

Dette er en portrettserie / triptych som ble laget til en utstilling basert på Bob Dylans sang «Blowing in the wind». Bildeserien er inspirert av østens tre vise aper, som bygger på et ordspråk om hvordan en kan forholde seg til ondskap.
Det er brukt sarkastisk mot de som, gjennom egoisme eller feighet, velger å ignorere ondskap.

«Den naturlige kroppen»

Dette bildet ble laget til en utstilling med tema «kroppen». Jeg fotograferer sjeldent mennesker, så dette temaet bekymret meg litt. Men så, på en tur til Sevilla, dukket dette treet opp foran meg. Jeg fikk «kroppen rett i fanget så å si, og jeg ble meget fornøyd med resultatet.

email: nina@nrfoto.no
Instagram @ninareistad
www.ninareistad.com